Peste pane

de Dya Daniela Andrei in Crap / Caras, 15 Sep 2013 | 6508 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 8 bucati de peste file (eu am avut novac si crap)
  • 200 gr cascaval Delaco
  • 200 gr faina alba
  • 300 gr malai
  • 2 oua mari
  • sare
  • pentru servire, optional: sos de usturoi (o capatana de usturoi, 3 linguri cu smantana, o lingura cu ulei, sare si marar dupa gust)
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Peste pane:

Oaule batute le amestecam cu cascavalul ras si cu sarea dupa gust. Trecem pestele prin faina alba, apoi prin amestecul de ou si cascaval si la final, prin malai. Il prajim la foc potrivit pana devine auriu. Il servim cald cu sos de usturoi.

Pofta buna!

TIPS-URI

1

Malaiul poate fi inlocuit, cu succes, cu pesmet!

Daca ti-a placut reteta noastra "Peste pane" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Crap in pesmet a la italiano